Logo The World of Bee

Peuters (24-36 maanden)

Workshops

Bee Happy Apenpret

Apenpret

Vanaf 2,5 jaar

Spelenderwijs dagen we ons lichaam uit via bewegingsspelletjes en bewegingssituaties. We oefenen ons evenwicht en verkennen alle materialen in de ruimte. We maken kennis met alle vormen van bewegen en kunnen onze energie ten volle benutten!


Tijdens deze sessies apenpret staat onze motoriek centraal.

Sensorisch spel met twee

Vanaf 12 maanden

In deze sessie word je samen gestimuleerd om al je zintuigen aan te spreken. Ontdek met je oren, ogen, neus, handen, voeten en mond de inhoud van alle tuff tray’s die we voor jou zorgvuldig ingericht hebben aan de hand van themagebonden sensorische materialen.

Sensorisch spel met twee
Dansen met twee

Dansen met twee

Vanaf 18 maanden

Tijdens onze sessies dansen met twee kom je samen met je zoon of dochter genieten van een sessie dans. We maken gebruik van heel wat materialen tijdens de les. We maken kennis met verschillende muziekstijlen in de les.

Turnen met twee

Vanaf 18 maanden

Tijdens de sessies turnen met twee kom je samen met je zoon of dochter turnen. We stimuleren tijdens deze sessie onze motorische ontwikkeling dankzij spelletjes, opdrachten of standen. We gaan tijdens de lessen aan de slag met onderwerpen zoals balvaardigheid, springen, klimmen & klauteren en evenwicht. Maar we bouwen de lessen ook op vanuit materialen, denk maar aan hoepels, pittenzakjes, kegels enzovoort.

Turnen met twee

Wobbelturnen mini

Vanaf 2 jaar

Wobbelturnen® / Wobbelgym® is meer dan enkel wobbelen en turnen op en rond een Wobbel. Het is het originele concept waarbij een combinatie van speelse bewegingsoefeningen, evenwichtsoefeningen, samenwerkingsspelletjes, sensorische integratie en de ouder-kind relatie vaak centraal staan. Een les wobbelturnen® / wobbelgym® bestaat uit een afwisseling tussen eerder actieve fases en passieve fases, waarbij in- en ontspanning, evenwicht en relaxatie centraal staan. Bij de actieve fases gaan we wiebelen, wobbelen, kruipen, springen en nog veel meer. Elk kind heeft tijdens de les zijn eigen wobbelboard en matje ter beschikking.

In for some wobbelfun? Lees dan zeker verder!