Logo The World of Bee

Bee Happy

Happy

Bee Happy

Bee Happy wil kinderen activiteiten bieden waarvan ze als het ware ‘happy’worden. We zijn steeds opzoek naar activiteiten die aansluiten bij de noden en behoeften van elk kind. Heb je nood aan rust? Beleef dan een yogales bij ons. Heb je nood aan groot motorische uitdagingen? Kom dan zeker eens deelnemen aan een apenpretsessie of maak kennis met een Wobbelboard. Naast oog voor het welbevinden streven we ernaar om je kind tijdens onze activiteiten steeds te laten ontwikkelen op zijn eigen tempo.

Samen leren we al spelend en ontdekken we de wereld elk op ons eigen tempo en eigen manier.

Oranje

Onze workshops worden aangeboden als losse momenten en/of in reeks.
Deze workshops zijn ook mogelijk op verplaatsingen tijdens een evenement, feest, …. De leeftijden die aangegeven zijn, dienen als leidraad
waar in samenspraak van afgeweken kan worden.
Kids workshops: workshops voor kinderen.
Duo workshops: workshops voor (groot)ouder en kind of twee kinderen

Workshops

Onze workshops worden aangeboden als losse momenten en/of in reeks. Deze workshops zijn ook mogelijk op verplaatsingen tijdens een evenement, feest, …. De leeftijden die aangegeven zijn, dienen als leidraad waar in samenspraak van afgeweken kan worden.

Kids workshops: workshops voor kinderen.

Duo workshops: workshops voor (groot)ouder en kind of twee kinderen

Vakantiekampen

Kom tijdens de schoolvakanties samen met ons op avontuur! Speel, knutsel, beweeg, dans, ontdek, experimenteer en nog zoveel meer tijdens onze vakantiekampen!

Plezier voor elk kind!

Verjaardagsfeestjes

Zoek je een origineel verjaardagsfeest op maat van de jarige? Daar zorgen wij voor! Wij zorgen voor een leuke versierde speelruimte met een lekkere versnapering en drankje naar keuze.

Wil je graag zelf een prachtige taart meebrengen? Dat kan!

Think happy, be happy

Happy

Bee Happy wil kinderen activiteiten bieden waarvan ze als het ware ‘happy’ worden. We zijn steeds opzoek naar activiteiten die aansluiten bij de noden en behoeften van elk kind. Heb je nood aan rust? Beleef dan een yogales bij ons. Heb je nood aan groot motorische uitdagingen? Kom dan zeker eens deelnemen aan een apenpretsessie of maak kennis met een Wobbelboard. Naast oog voor het welbevinden streven we ernaar om je kind tijdens onze activiteiten steeds te laten ontwikkelen op zijn eigen tempo.​

Samen leren we al spelend en ontdekken we de wereld elk op ons eigen tempo en eigen manier.