Logo The World of Bee

Bee You

Lach, haal adem en neem de tijd

Bee You

Bee You staat voor een aanbod voor volwassenen. Wil jij graag sporten? Houd je van een creatieve workshop of gewoon van gezellig samen zijn? Deze workshops zijn ideaal om even te bekomen van het drukke dagelijkse leven. En de beste versie van jezelf te (her)ontdekken. Kortom activiteiten die je voorzien van een gezonde portie energie!

Paars

De kleursymboliek van paars is vertrouwen, spiritualiteit, inspiratie, intuïtie en geestelijke kracht. De perfecte match met Bee You. Paars geeft een zelfzekere basis aan het logo, dat wat volwassenen bij Bee You ervaren. Het stimuleert het tot jezelf komen en innerlijke rust. 

Workshops

Deze workshops zijn ook mogelijk op verplaatsingen tijdens een evenement, feest, ….De Leeftijden die aangegeven zijn, dienen als leidraad waar in samenspraak van afgeweken kan worden.

Wobbelturnen work-out

Tijdens een sessie Wobbelturnen work-out gaan we aan de slag met de XL Wobbelboards.

We werken aan conditie, kracht, spierversteviging en evenwicht. Met een grote dosis fun op en rond de Wobbelboards. Er is ook ruimte voor relaxatie en ontspanning.

Vanaf 16 jaar

Yoga flow

Kom ontspannen op de yogamat. Word je bewust van je ademhaling, lichaam en
geest.

Vanaf 18 jaar

Adult dance

Een leuke portie muziek, een enthousiaste groep dames en toffe dansbewegingen zijn de perfecte combinatie om je mentale en fysieke ‘ik’
een boost te geven.

Vanaf 18 jaar

Steppen

Een laagdrempelige work-out voor je lichaam op hedendaagse muziek. Wordt fitter door het op en af stappen op je step.

Vanaf 18 jaar

Bee You

Bee You