Logo The World of Bee

Vakantiekampen

Spaar geen centen maar mooie momenten

Kom tijdens de schoolvakanties samen met ons op avontuur! Speel, knutsel, beweeg, dans, ontdek, experimenteer en nog zoveel meer tijdens onze vakantiekampen! 

Plezier voor elk kind!​

Visie

Tijdens onze vakantiekampen voorzien we een standaard aanbod aan (thema) materialen waarmee de kinderen vrij aan de slag kunnen. Vrij spel is dan ook een vaste waarde doorheen de dag.​

Naast dit aanbod bieden we activiteiten aan die aansluiten bij het thema van het vakantiekamp. Sommige van deze zullen in volledige groep gebeuren andere activiteiten kunnen ze dan weer op eigen tempo zelfstandig doen. Wanneer de activiteiten plaatsvinden is afhankelijk van het moment, de mood, het weer, …

De kinderen kunnen dus eigenlijk meebepalen wat we doen en wanneer we het doen.

​Buiten spelen vinden we zeer belangrijk. Tijdens onze activiteiten proberen we dan ook dagelijks en zoveel mogelijk buiten te zijn.​

Onder het motto ‘Niets moet, alles mag!’ maken we er een top vakantiekamp van.

Voor wie

Wij bieden kampen aan voor verschillende leeftijden. Dit voor kinderen van 2 tot 10 jaar.

Uren

Onze dag start om 9u30 en eindigt om 15u30.  Er is gratis opvang voorzien vanaf 8u30 tot en met 16u30.

Uitzondering: het peuter pretavontuur. Onze dag start bij de allerkleinsten om 9u en eindigt ‘s middags om 12u. 

Er is gratis opvang voorzien vanaf 8u30 tot en met 12u30.

Prijs

De dagprijs van onze kampen bedraagt €27/kind. 

Uitzondering: het peuter pretavontuur. 

Dagprijs: €19/kind.

Wat breng ik mee

Breng een rugzakje mee met daarin een stuk fruit voor in de voormiddag, een lunchpakket voor ‘s middags en een koekje voor namiddag. 

​Doe gepaste kledij en schoeisel aan. Deze mag vuil worden en is ook geschikt om buiten te spelen op verharde ondergrond, in het gras, in het bos, bij modder enzovoort.

Denk bij regenweer zeker aan een regenjas en laarzen. 

Denk bij zonnig weer zeker aan een pet/zonnehoedje en zonnecrème. Elk kind brengt zijn/haar eigen zonnecrème mee om allergische reacties te vermijden. Je smeert je kind ‘s morgens zelf in. 

​Eventueel kan je een set reservekledij meebrengen voor eventuele ongelukjes of wanneer ze wat nat zouden zijn van het ravotten in de natuur.

VOORZIE ALLES WAT JE MEEGEEFT VAN EEN NAAM!

Informatiefiche kind

We vragen jou steeds om enkele dagen voor de start van het vakantiekamp de informatiefifiche met belangrijke informatie over je kind in te vullen. Of aan te passen indien er informatie gewijzigd is ten opzichte van het laatste kamp. 

Bee Happy Vakantiekampen