Logo The World of Bee

Yoga

Namaste

Tijdens de yogamomenten is er plaats voor zowel inspanning als ontspanning. Aan de hand van yoga-avonturen (in thema) gaan we aan de slag met yogahoudingen, ademhaling, zintuigen, massages, fantasie, klank en spel. Yoga zorgt ervoor dat we bewust worden van ons lichaam, het voedt ons zelfvertrouwen en houdt ons lichaam ook nog eens soepel. Tijdens yoga worden kinderen op een speelse manier uitgenodigd om in contact te komen met zichzelf en met de buitenwereld. Door yogahoudingen, beweging, ademhaling, massage, relaxatie, spel, afwisseling tussen inspanning en ontspanning ontdekken ze de mogelijkheden van hun eigen lichaam. Dit alles zorgt voor een positief zelfbeeld, vertrouwen en innerlijke rust.
Bij het uitbeelden van een verteld verhaal worden kinderyoga houdingen, relaxatie, dans en beweging, ademhaling, massage, meditatie en visualisatie, kinderyoga spelletjes, het gebruiken van verbeeldingskracht, creatief zijn op een kindvriendelijke
manier aangeboden en uitgevoerd.

Kleuter

2,5 – 6 jaar

Tijdens yoga komt de kleuter op een speelse manier in contact met zichzelf. Door yogahoudingen, beweging, ademhaling, massage, relaxatie, spel, afwisseling tussen inspanning en ontspanning ontdekken ze de mogelijkheden van hun eigen lichaam. Dit alles zorgt voor een positief zelfbeeld, vertrouwen en innerlijke rust.

€10/kind 50 min

Kids

6 – 10 jaar

Tijdens kinderyoga worden kinderen op een speelse manier uitgenodigd om in contact te komen met zichzelf en met de buitenwereld. Kinderyoga omvat veel meer dan dat je denkt. Bij het uitbeelden van een verteld verhaal worden kinderyoga houdingen, relaxatie, dans en beweging, ademhaling, massage, meditatie en visualisatie, kinderyoga spelletjes, het gebruiken van verbeeldingskracht, creatief zijn op een kindvriendelijke manier aangeboden en uitgevoerd. Door de afwisseling van actie, beweging, ontlading en rust en relaxatie tijdens kinderyoga (her)ontdekken kinderen de mogelijkheden van hun lichaam.

€10/kind 50 min

Duo

2 – 10 jaar

Je beleeft samen een verhaal tijdens het yoga met twee moment. De bedoeling is 
In het verhaal zitten de verschillende yogaonderdelen, zoals houdingen, masseren, tot rust komen, visualisatie, aandachtig leren ademen, tekenen, … verwerkt. Anders dan bij de kleuteryoga en kidsyoga zijn er oefeningen per twee verwerkt die de band met je kind versterken.

€15/duo 50 min

Yoga