Logo The World of Bee

Kleuters (2,5-6 jaar)

Workshops

Bee Happy Yoga

Multimove

Vanaf 2,5 jaar

Multimove helpt kinderen tussen 2,5 en 8 jaar om die zo belangrijke
bewegingsvaardigheden te stimuleren en ontwikkelen. Bij Multimove staat
plezierbeleving centraal. Zo kan Multimove jouw kind aanzetten tot
levenslang sporten en bewegen.

Sensorisch spel met twee

Vanaf 12 maanden

In deze sessie word je samen gestimuleerd om al je zintuigen aan te spreken. Ontdek met je oren, ogen, neus, handen, voeten en mond de inhoud van alle tuff tray’s die we voor jou zorgvuldig ingericht hebben aan de hand van themagebonden sensorische materialen.

Sensorisch spel met twee
Bee Happy Yoga

Yoga

Vanaf 3 jaar

Tijdens de yogamomenten is er plaats voor zowel inspanning als ontspanning. Aan de hand van yoga-avonturen (in thema) gaan we aan de slag met yogahoudingen, ademhaling, zintuigen, massages, fantasie, klank en spel.​

Yoga zorgt ervoor dat we bewust worden van ons lichaam, het voedt ons zelfvertrouwen en houdt ons lichaam ook nog eens soepel.

Wobbelturnen mini/maxi/duo

Vanaf 2 jaar

Wobbelturnen® / Wobbelgym® is meer dan enkel wobbelen en turnen op en rond een Wobbel. Het is het originele concept waarbij een combinatie van speelse bewegingsoefeningen, evenwichtsoefeningen, samenwerkingsspelletjes, sensorische integratie en de ouder-kind relatie vaak centraal staan. Een les wobbelturnen® / wobbelgym® bestaat uit een afwisseling tussen eerder actieve fases en passieve fases, waarbij in- en ontspanning, evenwicht en relaxatie centraal staan. Bij de actieve fases gaan we wiebelen, wobbelen, kruipen, springen en nog veel meer. Elk kind heeft tijdens de les zijn eigen wobbelboard en matje ter beschikking.

In for some wobbelfun? Lees dan zeker verder!

Turnen met twee

Turnen met twee

Vanaf 18 maanden

Tijdens de sessies turnen met twee kom je samen met je zoon of dochter turnen. We stimuleren tijdens deze sessie onze motorische ontwikkeling dankzij spelletjes, opdrachten of standen. We gaan tijdens de lessen aan de slag met onderwerpen zoals balvaardigheid, springen, klimmen & klauteren en evenwicht. Maar we bouwen de lessen ook op vanuit materialen, denk maar aan hoepels, pittenzakjes, kegels enzovoort.